Pannenkoeken & wafels op Zondag

Door Bar Woodz

Door Bar Woodz

Gezellige horecalocatie in het hartje van Stekene.

Pannenkoeken en wafels bij Bar Woodz in Stekene!

Verwennerij op Zondag

Bar Woodz in Stekene is verheugd om aan te kondigen dat we een smakelijke toevoeging hebben gedaan aan ons assortiment – heerlijke pannenkoeken en wafels! We zijn dolenthousiast om onze gasten een wekelijkse verwennerij te bieden: elke zondag kunnen jullie genieten van deze smaakvolle lekkernijen.

Een feest van smaak en verscheidenheid

Onze pannenkoeken en wafels zijn met zorg bereid en bieden een uitgebreid assortiment aan toppings en smaken om uit te kiezen. Van de klassieke combinaties met stroop en poedersuiker tot meer gedurfde opties met vers fruit, slagroom, chocoladesaus of zelfs hartige toppings zoals kaas en spek – er is voor elk wat wils!

Bar Woodz, een beleving voor iedereen

Of je nu een liefhebber bent van zoetigheden of hunkert naar hartige verrassingen, onze pannenkoeken en wafels zijn de perfecte keuze voor een smakelijke zondagmiddag. Kom langs bij Bar Woodz, breng je vrienden, familie of geliefden mee en geniet van deze onweerstaanbare traktatie.

Kwaliteit en gezelligheid

Bij Bar Woodz streven we ernaar om niet alleen heerlijke gerechten aan te bieden, maar ook een gezellige sfeer te creëren waarin iedereen zich welkom voelt. Laat onze pannenkoeken en wafels de kers op de taart zijn van jouw ontspannen zondagmiddag bij ons.

Adres:

Bar Woodz
Dorpsstraat 46
9190 Stekene

Openingstijden:

(bekijk onze reguliere openingstijden op onze website)