Locatie huren

Bedrijfsfeest, Familiefeest, Verjaardagsfeest, Huwelijk organiseren Stekene, Babyborrel/ doop, Communie/ lentefeest, Personeelsfeest, Koffietafel Stekene, Productvoorstelling
Feestzaal, evenementlocatie, evenement organiseren Stekene
Bar Woodz feestzaal, receptie organiseren, privéfeest Stekene

Organiseer uw evenement bij bar woodz

Zoek je een plek om een evenement te organiseren in Stekene? Bar Woodz is dé locatie voor diverse vieringen en evenementen! Gelegen in het bruisende centrum, bieden we een uitnodigende omgeving voor groepen van verschillende grootte. Of het nu gaat om een verjaardag, een bedrijfsevenement of een bruiloft, bij Bar Woodz zorgen we voor een gedenkwaardige ervaring.

Onze ruimte is flexibel en ons team staat klaar om je te helpen bij het plannen van jouw ideale evenement. Hoewel we geen muziekactiviteiten organiseren die tot laat doorgaan, streven we ernaar om je een goed geplande en onvergetelijke ervaring te bieden. Ontdek zelf hoe Bar Woodz jouw evenement in Stekene tot een succes kan maken!

Wij werken met verschillende formules die volledig aangepast zijn aan uw wensen en budget. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide catering met heerlijke gerechten en dranken, maar ook voor de huur van onze tuin. We organiseren geen evenementen met versterkte muziek en dansfeesten.

Gelegenheid

Mogelijkheden

Ben je geïnteresseerd in het huren van Bar Woodz voor je volgende evenement? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We staan klaar om je persoonlijk uit te nodigen, zodat je de locatie kunt verkennen en we samen de mogelijkheden voor jouw evenement kunnen bespreken.

*Bij Bar Woodz koesteren we onze buren en omgeving. Het is helaas onmogelijk om dans- en nachtfeesten of evenementen met versterkte muziek te organiseren in Bar Woodz. Onze feesten zijn uitsluitend toegestaan binnen onze gebruikelijke openingstijden en/of op dagen dat wij normaal gesloten zouden zijn. Bar Woodz biedt echter een eigen muziekinstallatie aan, zorgvuldig afgesteld op 85 dB, om zowel de kwaliteit van onze feesten als de rust in de buurt te waarborgen. Het spijt ons te moeten meedelen dat dj’s, hoe getalenteerd ook, buiten onze huidige gastvrijheid vallen.