Locatie huren

Bedrijfsfeest, Familiefeest, Verjaardagsfeest, Huwelijk organiseren Stekene, Babyborrel/ doop, Communie/ lentefeest, Personeelsfeest, Koffietafel Stekene, Productvoorstelling
Feestzaal, evenementlocatie, evenement organiseren Stekene
Bar Woodz feestzaal, receptie organiseren, privéfeest Stekene

Organiseer uw feest bij bar woodz

Zoek je een plek om een feest te organiseren in Stekene? Bar Woodz is dé locatie voor diverse vieringen en evenementen! Gelegen in het bruisende centrum, bieden we een uitnodigende omgeving voor groepen van verschillende grootte. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bedrijfsevenement of een bruiloft, bij Bar Woodz zorgen we voor een gedenkwaardige ervaring.

Onze ruimte is flexibel en ons team staat klaar om je te helpen bij het plannen van jouw ideale feest. Hoewel we geen feesten organiseren die tot laat doorgaan, streven we ernaar om je een goed geplande en onvergetelijke ervaring te bieden. Ontdek zelf hoe Bar Woodz jouw feest in Stekene tot een succes kan maken!

Wij werken met verschillende formules die volledig aangepast zijn aan uw wensen en budget. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide catering met heerlijke gerechten en dranken, maar ook voor de huur van onze tuin. We organiseren geen feesten met versterkte muziek en dansfeesten.

Gelegenheid

Mogelijkheden

Ben je geïnteresseerd in het huren van Bar Woodz voor je volgende evenement of feest? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We staan klaar om je persoonlijk uit te nodigen, zodat je de locatie kunt verkennen en we samen de mogelijkheden voor jouw feest kunnen bespreken.